De Klussenier Eric Hoogeveen
De Klussenier Eric Hoogeveen

Herberg 80
2264 KV Leidschendam

Dien uw offerte-aanvraag in   

070 214 10 73
06 2721 3373
erichoogeveen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 83936335

Even voorstellen

Mijn naam is Eric Hoogeveen. Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in het mooie Leidschendam. Vanaf 1 december 2021 ben ik actief met mijn eigen klusbedrijf als De Klussenier Eric Hoogeveen. Ik sta als veelzijdig vakman klaar voor al uw klussen in en rondom het huis in de omgeving van Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp.

Van jongs af aan was ik al gericht op een carrière in de bouw. Zo liep ik ook al jaren rond met de gedachten om een eigen klusbedrijf te beginnen. Via een vriend kwam ik bij De Klussenier terecht. Via de Klussenier kon ik van mijn hobby echt mijn werk maken.

Het mooiste aan het werk in de (ver)bouwbranche vind ik het opnieuw opbouwen van een ruimte. Je kunt echt een groot verschil maken in het woongenot van een klant wanneer je van een oude ruimte iets compleet nieuws maakt. De motivatie om dit voor iedere klant te realiseren is voor mij een grote drijfveer. Het liefst werk aan nieuwe toiletten of badkamers, maar ook voor een keuken of zolderverbouwing draai ik mijn hand niet om.

Net als alle andere Klusseniers kom ik altijd langs om kosteloos een offerte op te maken, reken ik geen voorrijkosten en heeft u altijd een jaar garantie op al mijn werkzaamheden. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman in de omgeving van Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp? Neem dan vooral contact met mij op! Dan zorgen we er samen voor dat uw verbouw wens gerealiseerd wordt.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...